In productie

Het Verhalenweeshuis is in aanbouw!

Binnenkort veel meer over dit liefdevolle

tehuis voor ontheemde verhalen....

Over Anne

2011_07_16-Anne

Ik hou van verhalen met een begin, midden, eind, een goed voorbeeld en als het even kan een gezonde portie nieuws. En ik heb het geluk gehad dat te mogen leren van de pure professionals in de televisiejournalistiek. Zo heb ik gewerkt bij het NOS Journaal, Avro’s Netwerk, NOS Evenementen en bij verschillende programma’s van de NPS (nu NTR) waaronder Nova, Op Reis en Klokhuis. Ooit begon ik als radiodj-presentatrice bij RTV Noord. Daarna heb ik tijdens mijn studie mijn vingers blauw geschreven, onder andere bij het roemruchte persbureau Tammeling in Groningen.

Uiteindelijk was ik specialist onderwijs/kinderopvang/zorg/welzijn bij de NOS. In 2008 heb ik besloten dat ik nog lang niet was uitgeleerd. Het was tijd om mijn vaste dienstverband bij de NOS om te zetten in Anne Peetoom journalistieke producties.

En zo maak ik nog steeds graag mooie verhalen, in beeld en tekst. Dat is niet veranderd. Wat ik zelf heb geleerd, mag ik nu mijn studenten gaan bijbrengen. Maar ik ben nog veel meer gaan doen: kijk daarvoor bij portfolio!